Forum Sojuszu [Akademia Art Of War] oraz [Art Of War] oraz [Szkoła Art Of War]
Administrator
To w co pogrywacie oprucz Ogame rzecz jasna
Ja pogrywam w FIFA 08 i w ten weekend bede miał 09 Uwielbiam piłke PES 2008 też mam ale mi sie jakoś nie podoba <blee>
Męcze też Crysisa , Tomb Rider Anniversary i Assasin Creed.
Użytkownik
Prince of Persia T2T(Dwa Trony), Silkroad Online, Trackamnia Nations Forever, Counter-Strike, Fifa 07. To wszystko w co gram . Dwie są online
Gość
ja aktualnie gram sobie w PoP Trilogy;) a poza tym to nie gram bo nie mam za wiele czasu
Administrator
Przeszłem wszystkie Prince podobała mi sie bonusowe bronie w dwójce pluszowy miś i gumowy kurczak
Administrator
A mi sie bardzo FIFA 08 też podoba żebyś widział jak wolne wykonuje , jeśli wykonuje strzał z ok 25 metrów i z dogodnej pozycji to 100% gol nie do obrony do tego potrafie piłce nadać rotacje co na powtórce wygląda p[owalająco.
w ten weekened bede miał FIFE 09 i zobacze co to oni po zmieniali
Co do strzałów z daleka to da rade w fifie 08 sam tak czasem robie dla zabawy lubie kiedy wpada od słupka lub poprzeczki a bramkarz wtedy nie może nic zrobić , ale na ogół lubie grać na poziomie zawodowiec i najwyższym poziomie bramkarza bo nie lubie łatwizny wole sie pomęczyć na gola , mam wtedy satysfakcje
podobno 09 niewarta tych zapowiedzi ale tez bym chetnie zobaczyl bo narazie nie mialem okazji ;/ ale juz kumpel ściąga, najpozniej bede mial za 2 tyg. xD chyba ze bedzie sie dalo od kogos innego wczesniej zalatwic xD
Gość
ja w ogóle lubię sportowe gierki a tak poza fifą to graliście w Football Manager?
Administrator
Jasne że tak W fifie tez jest skromny manager do prowadzenia kariery ale nie ma to jak osobny Football Manager , ostatnio grałem w wersje 2007
Gość
no to prawda. i mi się na przykład bardzo dobrze w nią grało
Użytkownik
A kto słyszał o Metin2 PL onlajn jest ta gra
Administrator
Mój kumpel w to gra Ma postać na 80 levelu i wywiata , ale mnie jakoś nie wciąga ta gra