Forum Sojuszu [Akademia Art Of War] oraz [Art Of War] oraz [Szkoła Art Of War]
Administrator
Mam swoją upragnioną FIFE 09 boska gra grafa nawet niezła chodzi mi na najwyższych , menu totalnie odjechane
wogóle wszystko mi sie podoba tylko mam problem z moim padem PS2 z przejściówką o ile w FIFA 08 mozna było w ustawieniach zmienić przyciski wedle swoich upodobań o tyle w FIFA 09 tak nie można oczywiście to wina mojego pada wiec zbieram na nowego.po prostu mam za mało przyciskow dostepnych mam wszystkie w uzyciu ale nie wiem dlaczego nie moge zamienić np kontroli tempa na wślizg wogóle nie moge przyporządkować przycisku zadnego do wślizgu i podania prostoipadłego a to jest mi bardzo potrebne.kurde zawsze muszą być jakieś komplikacje
Administrator
To sobie zobaczysz Ekstra gra
Administrator
wkurza mnie to ze nie moge robić wślizgów toteż gram sobie w FIFA 08 nie wiem dlaczego mój pad który mogłem w 08 skonfigurować jak chce w 09 nie daje sie ustawić. Ogólnie też mecze Call Of Duty 4 Modern Warfare przeszłem juz raz ale gra jest fajna wiec pogrywam drugi raz , widziałem demko NFS Undercover w telewizji na HYPER to bedzie rewelka można robić ewolucje a nawet trzeba żeby zwiać przed glinami , driftować na mieście a samo miasto bedzie ogromne wiec bedzie gdzie jeździć , zapowiada sie niezła gra.W NFS Most Wanted brakowało mi driftów [chociaż i tak Moim Gallardo na nitrze Driftowałem po trawce a nawet na ulicy]. wyczekuje kiedy wyjdzie na rynek Undercower
Użytkownik
ja osobiscie gralem w lineage2 na red dragonie
diablo all czekam terazna trzecia odslone jak by ktos z was chcial zobaczyc gameplay-a to prosze
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;igtv,1166;core.html
tam sa trzy filmiki w jakosci HD o nowym diablo
Użytkownik
teza colem nekro mialem chyba 90-ktorys pozim i cale przeczkole szkieletorkow magow wszkrzeszonych przywolanych golema i najemnika razem nas bylo ok 40szt. i jak mialem arene to komp mi sie zacinal (wtedy byl to athlon900tanderbird)
ale do D III kupie sobie specjanie nowisienkiego kompika tylko dla tego tytulu bo tak
Administrator
No moim kompie to powinno pójść Karte GeForce 8500 GT , 4 GB Ramu , Intel core 2 duo E4500 [2,2 GHz X 2] Windows Vista Ultimate
Gość
a tak poza tematem powiedzcie mi jak wam sie pracuje na viście?
Administrator
nie jest zle ale do XP jeszcze daleko viscie , vista tylko dobrze wygląda pozaty ma wiele niedociagniec , luk ,niezgodnosci ze sprzetem.
mam viste dlatego ze na xp nie ma DX 10 , a i jak masz viste to automatycznie wymagania dla gier wzrastają X2 czyli jesli jakas gra ma wymagania 1GB Ramu na XP to na vista potrzeba 2 GB , wogule żeby zainstalować vista trzeba miec min. 512 mb ramu a do sprawnego działania potrzeba 2 GB.
Administrator
Moja wczesniejsza wypowiedz o Viscie co do wymagan wzgledem gier nie dotyczyła gier online[internetowych] tylko zwykłych instalowanych z płyt na kompie.A wymagan nie zmyślam tylko podaje przykładowe jakie sugeruje producent/wydawca dla danej gry i na ogół [w zasadzie zawsze] te wymagania są wieksze dla visty niźli XP.
Administrator
Wiem wiem spox
ale nie grywam w tego typu gierki.
pozdro