Forum Sojuszu [Akademia Art Of War] oraz [Art Of War] oraz [Szkoła Art Of War]
Administrator
Rozważamy powstanie nowego sojuszu o nazwie Cesarstwo Francuskie, z nowymi zasadami, z nowymi celami, dążącego do zgrania w sojuszu a w późniejszym czasie do podbojów. Piszcie co myślicie na ten temat i jeśli macie jakieś propozycje to również piszcie. Stwórzmy coś razem wtedy będzie to stabilniejsze. Dodam jeszcze że planowane jest połączenie Akademii i Szkółki. Piszcie
Dodam jeszcze że chcemy rozpocząć budowanie potęgi od początku, ale zbudujemy ją tylko jeśli będziemy zjednoczeni. Zapraszam do pisania swoich uwag.
Zapraszam wszystkich bez wyjątku
Użytkownik
Zagłosowałem za tak myślę że ten rozdział w mojej grze się zakończył brak wsparcia w wojnach pogrążyło mnie to i chce coś stworzyć swojego i stabilnego tak jak to zrobiłem na uni22 sojusz jest do tej pory chociaż oddałem konto ale jest w top 5 z całości..........Proszę wszystkich o głos...........
Ostatnio edytowany przez Napoleon Bonaparte (2008-12-30 10:17:00)
Administrator
spat, właśnie chodzi o to żeby każdy miał coś do powiedzenia.
Administrator
ja muszę wam powiedzieć że muszę to wszystko dobrze przemyśleć i wtedy zagłosuję
Użytkownik
Wielki COME BACK! Wróciłem - stocznie pełną parą budują moją flotkę. dzisiaj wieczorem będę właścicielem całkiem pokaźnej armii. Za kilka dni jak będę miał konkret flotę - czekam na rozkazy! Co do sondy... Zdecydowanie jestem na tak! Przede wszystkim zgranie! Innej opcji nie ma!
Użytkownik
sama idea nowych zasad jest ok, ale nazwa moze lepiej ksiestwo pomorskie
Użytkownik
Ja jestem za nazwą Furions :]
Użytkownik
Nazwa ostateczna sojuszu to Imperium Galaktyczne
Administrator
no to całkiem niezła nazwa mi się podoba
Administrator
V już stworzył nowy sojusz. G.I kto chce niech wpada